Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Efter en noget mager periode, hvad angår koncerter i vores lille land, ser det nu ud som om der begynder at ske noget. Udover at Muse som nævnt også gæster Atletion, er det blevet offentliggjort at Korn spiller i Scandinavian Congress Center d. 20 juni. At der skulle ske hele to store koncertbegivenheder i Århus inden for 14 dage, var det vist de færreste der nogensinde havde drømt om. Billetsalget starter 6. marts via billetnet.

Og når man taler om gudfædre inden for NU- Metal, er det også værd at nævne at Deftones er blevet offentliggjort til årets Roskilde Festival, hvilket vi her på redaktionen også har insinueret kraftigt i en tidligere post. Derudover blev også den evigtunge Hr Morrissey annonceret, ikke at dette var nødvendigt, da han allerede selv havde klaret de paragrafer i et interview med Gaffa.

Endelig skal en anden “gammel” nyhed da også lige nævnes, da Iron Maiden, som de fleste nok også ved, skal spille i Ålborg og København, henholdsvis 9. og 10. november. Forhåbentlig er dette startskudet til syv fede år for koncerter i Danmark.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS