Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Efter en noget mager periode, hvad angår koncerter i vores lille land, ser det nu ud som om der begynder at ske noget. Udover at Muse som nævnt også gæster Atletion, er det blevet offentliggjort at Korn spiller i Scandinavian Congress Center d. 20 juni. At der skulle ske hele to store koncertbegivenheder i Århus inden for 14 dage, var det vist de færreste der nogensinde havde drømt om. Billetsalget starter 6. marts via billetnet.

Og når man taler om gudfædre inden for NU- Metal, er det også værd at nævne at Deftones er blevet offentliggjort til årets Roskilde Festival, hvilket vi her på redaktionen også har insinueret kraftigt i en tidligere post. Derudover blev også den evigtunge Hr Morrissey annonceret, ikke at dette var nødvendigt, da han allerede selv havde klaret de paragrafer i et interview med Gaffa.

Endelig skal en anden “gammel” nyhed da også lige nævnes, da Iron Maiden, som de fleste nok også ved, skal spille i Ålborg og København, henholdsvis 9. og 10. november. Forhåbentlig er dette startskudet til syv fede år for koncerter i Danmark.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS