Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Når der engang imellem er langt mellem nyhederne herhjemme, kan man altid glædes over Britternes fantastiske evne til at sige mystiske ting for at få sig selv i medierne, for på den måde at generere en lind strøm af mere eller mindre nævneværdigt sladder.

Gamle Monkeyman Ian Brown har således besluttet sig for at det er okay at sparke folk der ligger ned, såfremt de altså ligger med mindreårige piger. Gary Glitter får derfor en tur med på vejen, da Brown pointerer det uretfærdige i at Glitter og Brown fik den samme straf for henholdsvis at downloade børneporno og at true en stewardesse.

Liam Gallagher derimod vælger en mindre politisk tilgang, men sikrer sig alligevel lidt plads i spalterne ved at kalde David Becham for “gay boy”, hvilket vel er forventeligt fra en inkarneret Mancherster City fan. Mindre forventeligt er derimod følgende svada om Rolling Stones: “The Stones are big. They fill stadiums and they’re in tune with the times. I respect them but their songs are a pile of crap.”

Og sådan kan man altså med en lille smule finesse snige sig ind i mediernes søgelys når man lige savner det lidt. En stor hånd herfra.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS