Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Siden vi først skrev om MySpace her på siden i oktober 2004 er websiden vokset med eksplosiv kraft. Der er nu knap 65 millioner brugere af siden, hvilket må siges at være svimlende mange mennesker.

Derfor er det naturligvis meget attraktivt for en kunstner at blive profileret på forsiden af MySpaces musikside, og det er netop der, vi i dag finder Morrissey. Han har lagt hele sit kommende album “Ringleader of the Tormentors” ud i en streamet version på sin personlige MySpace-side, hvilket betyder, at man nu næsten to uger før den officielle udgivelsesdato kan få smuglyttet til sange som I’ll Never Be Anybody’s Hero og The Father Who Must Be Killed.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS