Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Fra tid til anden udsender de fleste bands pressemeddelelser på deres officelle hjemmesider, og det drejer sig oftest om at fortælle om at de er i studiet, de tager på tour, eller om at dementere/forklare mindre skandaler som har været i pressen. Alt i alt rimeligt dagligdags ting.

En underholdende variation over temaet pressemeddelelser kan dog findes på splatter-bandet Gwars hjemmeside, hvor man bla kan læse om at at tage til Sydpolen med 9 ton crack i baggagen, og om at skrive en rock-opera om at tage til helvede og tæve Satan, fordi han påstår han er sejere end én selv.

Af mere reelle nyheder, kan det nævnes at “opuset” skal produceres af mutli-talentet Devin Townsend, og at Gwar er blevet indstillet til en ?Lifetime Achievement Award? af the Live Action Role Playing Society, hvilket hermed har gjort denne historie til den absolut mest nørdede, der endnu er bragt på Frekvens.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS