Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Frekvens bringer hermed en servicemeddelelse til alle vores velhavende lesbiske læsere. DavidBowie.com oplyser, at Bowies karismatiske bassist Gail Ann Dorsey inviterer på krydstogt med en såkaldt Lesbian Love Boat. Det gode skib MS Zuiderdam stævner ud fra Floridas kyst d. 15. april og vender hjem igen d. 22. Undervejs vil Dorsey give et par akustiske koncerter, og udover solen vil det også være muligt at nyde så prominente gæster som Whoopi Goldberg og Martina Navratilova. Det lyder mildest talt interessant, men det er desværre kun for kvinder. Læs mere her.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS