Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Så kom der endelig nyt fra Roskilde, og det skulle hermed være ganske vist at årets line-up indeholder: The Strokes, Happy Mondays, dEUS (som lovet), Figurines, Editors, Death Cab for Cutie, Silver Jews (også som lovet), Two Gallants, Jenny Wilson, Diplo, Jenny Lewis, Ms. John Soda, Phoenix, Kaiser Chiefs, Kaizers Orchestra, Goldfrapp (som lovet for længe siden), Front242, Him (som frygtet), Kashmir, Wir Sind Helden og The Raconteurs.

Dertil kommer at Soulwax/2 Many DJs tilsyneladende vil fremføre deres Nite Versions plade, måske som en slags modgift til Roger Waters der også fremfører hele Dark Side of the Moon. For de der ikke skulle være bekendte med Nite Versions, kan det siges at pladen byder på remix udgaver af deres tidligere plade Any Minute Now, og derudover indeholder en cover af Daft Punks Teachers og en bastard blanding af deres egen NY Excuse med NY Lipps’ Funky Town.
Soulwax skulle iøvrigt også gerne gæste København d. 26 maj med en gratis koncert, i forbindelse med noget promotion for Lee Jeans.

Endelig skal det også nævnes at bandet Down, som blandt andet består af Phil Anselmo og Rex Brown fra Pantera, samt Pepper Keenan fra Corrosion of Conformity, skal spille på Vega d. 7 juni, hvilket desværre er samme dag som Depeche Mode gæster Århus. Dette er især nævneværdigt fordi Phil Anselmo i længere tid har været som sunket i jorden, efter at Panteras guitarist blev skudt og dræbt i 2004.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS