Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Hvis der endnu er nogen der ikke har lagt mærke til det, kan vi meddele at Korns besøg i Århus er blevet aflyst, sammen med resten af deres Europa-tour, da forsanger Jonathan Davis er blevet syg efter nogle blodrelaterede komplikationer. Han forventes dog snart på benene igen, så USA altså stadig kan få glæde af ham og hans sækkepibe.

Derudover kan det siges at Roskilde Festivalen melder om udsolgt, så hvis du har været landsom ved havelågen, kan du måske se frem mod en koncert-fri sommer.

Der er dog ingen grund til overflødig panik, da der stadig er habile koncerter i farvandet, som for eksempel Nada Surf i København og Århus, og der skulle stadig være billetter at finde til Steven Seagal i Pumpehuset.

Endeligt skal det siges at danske Veto har annonceret et hav af koncerter rundt i bogstaveligtalt hele landet. Den har iøvrigt sit afsæt d. 17 Juni på hjemmebane i Rønbækhallen, i gode gamle 8382 Hinnerup. Respekt.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS