Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Så har Roskilde Festival endelig lagt spilleplanen for årets festival ud på nettet.
Blandt de største navne kan vi dermed annoncere at Guns n’ Roses spiller torsdag aften, Bob Dylan og Morrissey spiller fredag, lørdag bliver en blandet landhandel med bl.a. Primal Scream, Tool og Kanye West, og søndag bliver den seriøse NME-læsers våde drøm, med optrædener af The Strokes, Franz Ferdinand, Arctic Monkeys og Kaizer Chiefs.

Derudover er der selvfølgelig også koncerter med mindre kendte bands spredt fra søndag til onsdag på Pavilion Junior; deriblandt Dúné som var et af de bands der fik mest positiv omtale på årets Spot festival, og én-kvindes bandet Band Ane som underholder med laptop og melodica.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS