Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Flere medier (heriblandt Frekvens) var sidste år enige om, at Larsen & Furious Jane?s “Tourist With A Typewriter” var et af årets bedste danske albums. Derfor kom det som noget af en overraskelse, da Gaffa.dk i begyndelsen af juni kunne afsløre, at der ikke var blevet langet flere end sølle 200 eksemplarer af pladen over disken. Dette ser dog ikke ud til at have slået bandet ud, og de kan nu afsløre på deres MySpace-side, at de har tilbragt sommerferien i studiet, hvor de så småt er ved at finde frem til nye numre, som gerne skulle finde vej til en kommende plade. Om forventningerne til et forestående album udtaler Larsen lakonisk: ?Can’t wait to release another album and watch it sink without a trace.? Nå, undertegnede glæder sig i hvert fald til at høre nyt fra Larsen og co. og opfordrer samtidig folk til at investere i det seneste album, der i øvrigt kan streames her.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS