Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Det er ganske imponerende, at selvom Alex James i sin tid med Blur har delt scene med både Graham Coxon og Damon Albarn (og ham den fjerde), så har han altid været kendt som The Weird One. Mens Blur holder pause, så Albarn kan lege med tegneseriefigurer og multible andre sideprojekter, slår Alex James sine folder som klummeskribent hos The Independent.

Klummerne minder faktisk mest om en weblog, hvor James skriver om at hænge ud og dagligsdagstrivialiteter som man skal være logget ind for at kunne læse. Men på det seneste har James åbenbart besluttet sig for at viderebringe sin fascination med ost til sine læsere, hvilket i følge NME afførte følgende big-up til dansk ost:

My heart always beats a little bit faster in the cheese aisle of a French supermarket,” added the star. “The Italians, too, eat more cheese than us, as do the Danes. Danish cheese is not as well known, but well worth exploring“.

I følge NME er James nu på vej ind i den yderst kompetitive verden af uafhængige osteproducenter. Så må man bare håbe, at han er klar over at en Klovborg tager den tid…

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS