Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Carl Barât & Co. er godt trætte af de usikre tilstande på de trafikerede veje rundt omkring på kloden. Derfor har de nu lagt navn til et online computerspil ved navn “Roadie Runner”, der indgår som en del af Make Roads Safe-kampagnen. Spillet går i al sin enkelthed ud på at styre bandets roadie over vejen, hvor han i bedste Frogger-stil skal forsøge at undgå de ubarmhjertige biler og nå sikkert frem til den modsatte side. Du kan spille spillet (og vinde signerede albums og koncertbilletter) her ? you fucking love it.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS