Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Som mange nok ved, er engelske Iron Maiden netop nu igang med en europa tour, som også har bragt dem forbi Ålborg og København. I anledningen af at det er gået så godt, vil de gamle Maiden drenge udgive en digital single med en live version af “Different World” fra deres senest opus.

Normalt ville den slags nyheder ikke berettige til en plads her på siden, hvis ikke det var fordi at Maiden i samme omgang ville gå i studiet for at indspille en cover-version af Hocus Pocus, af det hollandske instrumental band Focus. For helt at sætte pris på hvad der er tale om her, og dets potentiale for ulykke, må vi henvise til nedenstående video af de hollandske mestre.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS