Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Hvis der er to ting vi sætter stor pris på her på redaktionen, så er det musik og fodbold. Ofte hører man om musikere der holder med forskellige hold, og sjovt nok siger disse celebrityfans også lidt om hvilken slags klub det er. For eksempel holder Oasis med Manchester City, og Ozzy Osbourne holder med Aston Villa, fordi de begge er solide arbejderklubber, og Phil Collins og Status Quo holder eftersigende med Tottenham Hotspur.

Omvendt er det mere sjældent man hører om fodboldspillere der er fans af forskellige bands. Det er dog i dag kommet frem at den tidligere kaptajn for det engelske landshold, og all-round hård hund, Terry Butcher er stor fan af Iron Maiden, så man må sige at sammenhængen holder begge veje. Butcher udtaler i dag i en artikel om Maiden, Steve Harris, og at spille fodbold for Iron Maiden FC:

They?ve influenced so many others, and been responsible for some of the best music of the last two decades. You have to wonder where we?d all be without them. (…)
Now, he?s (Steve Harris) got a full size football pitch there, and I played for Maiden that day. I got the chance to walk straight off the pitch, still in full strip, and right into his pub to have a pint ? I?ve always wanted to do that. So, Steve, thanks for making an old player?s dream come true.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS