Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Der synes for tiden at være en lind strøm af rygter om diverse biografiske film der eftersigende skulle være i støbeskeen, hvoraf de fleste virker relativt urealistiske. Blandt andet kan man nævne at Christopher Walken skulle spille Ozzy i Mötley Crüe filmen The Dirt, at Johnny Depp skal spille Freddie Mercury, og at Mike Meyers skal spille Keith Moon.

Det seneste rygte er at Courtney Love nu barsler med den autoriserede film om Kurt Cobain, baseret på biografien Heavier Than Heaven, omend der ikke er nogle skuespillere tilknyttet endnu. Love fortsætter iøvrigt selv sin imponerende trackrecord med at spille afdøde folk, eller koner til kendte folk, når hun eftersigende skal spille Deepthroat stjernen Linda Lovelace.

En ting der dog skulle være ret sikker er at Mick Jagger medvirker i komedieserien The Knights of Prosperity, som tidligere skulle have haft navnet Let’s Rob Mick Jagger, så det mangler da bare at han er med der.

Personligt vil jeg gerne benytte lejligheden til at starte rygtet om at undertegnede skal spille Clarence i TV-filmen om The E-Street Band.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS