Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Tidligere på denne side erklærede en glad skribent “2007 bliver bare bedre og bedre”, i ren ekstase over de mange spændende plader der nærmest står i kø for at blive udgivet. Nu ser det ud til at året også bliver en smule tungere, hvilket vi jo er nogle der sætter pris på.

Brooklyn basserne Type O Negative barsler ifølge GAFFA således med deres 7. album “Dead Again” som skulle udkomme 19 Marts.
2 måneder senere, nærmere bestemt 21 Maj, skulle Paradise Lost fra det mørkeste England så følge trop med deres 11. album, In Requiem. I den anledning har sanger Nick Holmes fortalt en smule om albummets tilblivelse, hvilket tilsyneladende har været fokuseret omkring “doing laundry, having afternoon naps, and sipping tea whilst listening to Radio two“. Meget Goth!

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS