Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Hvor Roskilde Festivalen indtil videre har været lidt påholdende mht. offentliggørelse af navne til dette års festival, så må man sige, at Danmarks anden største festival, Skanderborg Festivalen, ikke sparer på krudtet. I går blev vi således præsenteret for et sandt ocean af bands, der skal være med til at underholde de udklædte skarer af berusede ungersvende fra d. 8. august til d. 12. august. Undertegnede husker en sen eftermiddag på Skanderborg i 2000, hvor Jens Unmack under en Love Shop-koncert ironiserede over festivalens slogan “Danmarks Smukkeste Festival” og bemærkede, at de små og uskyldige egern, der til dagligt bebor skoven, nok ikke fandt hele begivenheden så smuk. ?Spil Pia Larsen, shut the fuck up about squirrels?, tænkte jeg dengang, men man begynder så småt at få særdeles ondt af de stakkels kræ, når man læser, at folk som Thomas Buttenschøn, Gavin DeGraw, Boney M og Danser Med Drenge har valgt at lægge vejen forbi den skovbeklædte fadølsfest til sommer.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Roy
February 9, 2007 kl. 15:41

“Spil Pia Larsen…” meget, meget smukt!!

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS