Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Nu var vi jo rent faktisk nogle stykker, der havde glædet os til at se The Long Winters på Voxhall – specielt eftersom vi ikke havde magtet at skulle købe billet til en Keane-koncert sidste år for at se dem varme op – og så går de sørme hen og aflyser.

Der er såvidt vi kan se ikke nogen officiel forklaring, men eftersom de ikke har aflyst deres USA-turné, der begynder 10. marts, så kunne man forestille sig, at manglende billetsalg havde noget med det at gøre.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Anders
February 15, 2007 kl. 20:03

Ja, det er lidt underligt, men siden koncerten blev meldt aflyst allerede for en måneds tid siden, så er det nok ikke svigtende billetsalg, der er grunden. Det er bare som om, at Voxhall er forsvundet fra deres bevidsthed.

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS