Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Internettet er en dejlig ting, især når kendte folks små beskidte hemmeligheder dukker op til overfladen. Det viser sig at Trent Reznor fra Nine Inch Nails spillede i et band der hed Option 30, da han var ung, og nu er der altså dukket en privatoptagelse op med dem, fra noget der ligner en highschool fest. Der er dømt 80′er hår og sportsjacket, men det mest chokerende er nok at det faktisk er overraskende godt. Altså på et eller andet niveau. Men nu kan folk jo selv bedømme det.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Kristian
March 19, 2007 kl. 12:40

hvad jeg gerne vil vide er; hvem er ham trommeslageren, og hvor spiller han nu? Han holder da 100%

Roy
March 19, 2007 kl. 14:22

Citat fra Wikipedia: “Despite his later career, Reznor had little songwriting input; all songs were written by Smith and Nordstrom, with the exception of “Ice House” (a cover of an Icehouse song), “Lies” (a cover of a song by The Thompson Twins), and “Der Kommissar” (a cover, with English lyrics, of a song by Falco).”
Yes, der står Falco!

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS