Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Baal fik aldrig det helt store gennembrud med deres Queen- og Bowieinspirerede kabaretrock, men alligevel spillede de ofte for fulde huse, idet det karismatiske band ? med den store stemme, Bjørn Fjæstad, i front ? forstod kunsten at levere varen live. Derfor kom det også som lidt af et chok for deres voksende fanskare, da bandet valgte at trække sig tilbage for nøjagtig et år siden. Et comeback virkede ikke videre sandsynligt, men det er ikke desto mindre tilfældet ifølge denne besked på bandets website. Baal er tilbage i øvelokalet, hvor de pt. arbejder på nyt materiale, og der er så sandelig også endnu en teateropsætning på vej. Så er der kun tilbage at håbe, at bandet igen kan finde ind til det, der engang gjorde dem relevante.

PS. Bjørn har en weblog.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...
14/10-2020:
Hello world
15/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS