Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Som tidligere nævnt her på siden benyttede folkene bag promoveringen af det nye Nine Inch Nails-album sig af et hidtil uset reklamestunt: de placerede usb-sticks med flere af de nye numre på diverse koncertsteders toiletter. Mange fans har derfor fået sig en behagelig overraskelse, da de efter koncerten får lukket op for godterne på deres computer. En sådan promoveringsstrategi har naturligvis det formål, at den heldige toiletgæst forventes at leake musikken på internettet, men det har nu givet bagslag. Som numrene spredte sig som en steppebrand via mp3-blogs og fildelingstjenester, modtog flere og flere musikdelere trusler fra RIAA (det amerikanske svar på AntiPiratGruppen), der mente, at de forbrød sig mod ophavsretten. Man burde formode, at RIAA lige tjekkede med pladeselskabet, før de lancerede deres angreb mod uskyldige fans, men det er ikke sket, hvilket har fået en unavngiven kilde fra Universal til at kalde RIAA “fucking idiots”.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS