Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Hvis Archibald Leach var Cary Grants rigtige navn, hvem var det så liige der hed Reginald Dwight. Eller Brian Warner? Hos Rolling Stone kan man sætte det fjollede efternavn på nogle af tidens største rockstjerner. Jeg fik et perfekt 12/12, så det er bare at gå i gang, og sætte mig på plads.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Kristian
April 23, 2007 kl. 13:19

heh, jeg fik sølle 2 rigtige.

snuf
April 23, 2007 kl. 13:22

At 2Pac skulle hedde “Hall” til efternavn har jeg aldrig hørt.
Google giver mig ingen brugbar hjælp på området heller.

Roy
April 23, 2007 kl. 14:22

Øh, nu er det så Moby der hedder Richard Melville Hall – og iøvrigt er i familie med Herman Melville der skrev Moby Dick…

snuf
April 23, 2007 kl. 14:32

My bad..

Havde nu heller ikke hørt at han skulle hedde “Crooks”, men sådan er der vel så meget..

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS