Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Her kan du finde eksklusive minikoncerter med Kaiser Chiefs, Arctic Monkeys, Of Montreal, Ben Gibbard, Peter Bjorn & John og mange andre.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
John Fogde
May 12, 2007 kl. 11:58

Jeg kan anbefale solokoncerten med Ben Gibbard fra Death Cab for Cutie. Han spiller soloting, ting af DCfC og The Postal Service, et nummer han lavede med Styrofoam og så både et Donovan og et Nirvana-cover. Lutter go’e sager!

Tracklisten er som følger:
Registration/Crooked Teeth/We Will Become Silhouettes/Photobooth/Why You’d Want To Live Here/Passenger Seat/Soul Meets Body/Recycled Air/Farmer Chords/Couches in Alleys/A Lack of Color/The Sound of Settling/Such Great Heights/Blacking Out the Friction/All Apologies/I Will Follow You into the Dark/

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS