Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Rage Against The Machine formår stadigvæk at forarge den mere snerpede og konservative del af USA. Fox News følte sig for nyligt nødsaget til at samle et helt panel af højreorienterede smagsdommere for at konkludere, at Zack De La Rocha skal for retten for at udtale sig i lidt harske vendinger om Bush-regeringen. Se her hvordan Ted Nugent (såkaldt “Rock Star”) og Ann Coulter (forfatter til bl.a. “Slander: Liberal Lies About the American Right” og “If Democrats Had Any Brains, They?d Be Republicans”) sammenligner RATM med Knut og terrorister samt understreger, at bandet og deres fans er en flok venstreorienterede og (dermed) voldelige tabere. Mageløst.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Kenneth
November 12, 2008 kl. 6:37

og hva så vis RATM er terrorister?? de styrre for vildt maan og er seje \m/

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS