Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


beta.gif Selvom tre fjerdedele af Frekvens-redaktionen var repræsenteret på dette års Spot Festival, er det faktisk forbløffende lidt, vi har fået skrevet om Århus’ bedste musikfestival.

Skal man være lidt kritisk, så er undergrunden knap nok præsenteret på festivalen, hvor stort set alle de optrædende ligger inde med en pladekontrakt. Desuden holder det langt fra, at man på halvdelen af scenerne hverken må ryge eller drikke. Det er simpelthen bare ikke særlig rock’n'roll!

Men heldigvis tager godt vejr og fee’ rock toppen af frustrationerne, og der var heldigvis masser af god musik fordelt på festivalens tre dage. Vi var specielt begejstret over endelig at få mulighed for at få set århusianske Beta Satan live. Gruppen står faktisk uden pladekontrakt lige nu og spillede et brag af en koncert på Voxhall, hvor sangen Great Moments of Pleasure (der kan høres på gruppens MySpace-side) var et klart højdepunkt.

Bandets musik lyder, som en repræsentant fra GAFFA tidligere på dagen fortalte P3, som resultatet af mennesker, der elsker Duran Duran og Dødsmetal lige højt, hvilket giver et udtryk, som bandet selv beskriver som voldspop.

Bandet arbejder stadig på materiale, men forhåbentlig udmønter arbejdet sig snart i et album.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS