Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Ryan Adams har siden sin solodebut i 2000 været særdeles aktiv på album-, producer- og internetfronten (hvor han via sin hjemmeside ynder at forvirre sine fans med til tider helt igennem obskure numre). Nu er tiden så igen kommet til en regulær albumudgivelse. “Easy Tiger” er på gaden d. 25/6, og ifølge bulletinerne er der flere af Adams’ desperate kærlighedssange og tungsindskvad i vente. Rolling Stone kalder albummet det bedste fra Ryan Adams siden debuten “Heartbreaker”, mens musiksitet Twisted Ear plæderer for at give ham en røvfuld, indtil han begynder at skrive bedre og mere vedkommende sange. Ryan Adams deler som altid vandene, og nu kan du danne dig en mening ved at lytte til hele albummet her.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS