Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Vi iler videre med foromtale af fem af de større navne på fredagens Roskilde-program.

Mando Diao: Svenske Mando Diao kommer til Roskilde med veloverståede koncerter på bl.a. tyske Ode To Open Air Tour (‘Die Jungs [?] tragen die Rock-Rebellion im Herzen’), svenske Hultsfred (‘Det är så våldsamt hårt och underhållande och bra’) og østrigske Nova Rock (‘wenige rocken so wie Mando Diao’) bag sig. Hvis gulvet holder, så lyder det til, at der er lagt op til en (garage)rockfest af format med to forsangere, attitude og guitarriffs og hammondorgel ad libitum.

Beastie Boys: Udgår fordi de indtil videre kun har spillet til festivals i lande, hvor jeg ikke kan sproget. Til gengæld kan det oplyses, at bandet fører tourdagbog på deres hjemmeside, og at de til Roskilde ikke kun vil spille instrumentale numre, da det er forbeholdt klubkoncerterne. Det ville nu også være lidt fesent med en jazzet jamsession på Orange Scene fredag aften.

Queens of the Stone Age: Gigwise havde taget turen til den norske Hove Festival, hvor de bl.a. så Queens of the Stone Age levere en kedelig og usammenspillet indsats. Underligt nok er Aftenposten af en helt anden opfattelse. Deres anmelder hævder, at bandet spillede ‘hardt, høyt, avansert og uhyggelig presist’, hvilket jo overhovedet ikke stemmer overens med Gigwise, som baserede hele deres anmeldelse på, hvor lidt bandet var i stand til at holde takten. Lad os blot nøjes med at håbe, at de rammer et højt niveau på Roskilde.

Cold War Kids: NME er begejstrede for Cold War Kids’ optræden på dette års Glastonbury, hvilket jo lyder ganske fremragende, for det ville være en skam, hvis bandet ikke formåede at skubbe de glimrende sange fra debuten “Robbers and Cowards” ud over scenekanten. Heldigvis er bandet lige så skramlende velspillende live, som de er på albummet – et faktum også GAFFAs anmelder bemærkede, da bandet gæstede Lille Vega i maj.

Klaxons: Alle elsker Klaxons (Frekvens undtaget), men ud fra denne anmeldelse af deres koncert på Hove, må man antage, at deres evner på scenen lader meget tilbage at ønske. Aftenpostens skribent skriver, at det ikke swingede, og at bandet til tider virkede ’som en gjeng unger, høye på sukker, som har fått utdelt noen instrumenter de kan denge løs på.’ NME er sparsomme med informationerne i deres anmeldelse af Klaxons’ gig på Glastonbury, og det vælger jeg at tolke som om, at bandet ikke levede op til forventningerne, og at NME ikke vil slagte et band, de selv har været med til at hype så massivt.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
John Fogde
July 3, 2007 kl. 10:55

Man kan faktisk se hele koncerten fra Hove på nettet, så man kan jo bare selv danne sig en mening (http://rita.nrk.no/community/hove07/).

Samme sted finder man også optagelser med CSS, Arcade Fire og 120 Days samt navne, der ikke er på programmet i Roskilde.

Anders O
July 3, 2007 kl. 11:01

Cool, det er sgu en ok feature.

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS