Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


New Yorker-bandet Bishop Allen høstede pænt mange roser, da de tilbage i 2003 udgav deres debutalbum “Charm School”, som var indspillet i et soveværelse Mikael Simpson style. Dernæst fulgte en længere periode, hvor man ikke hørte meget til bandet, men så var de der pludselig igen sidste år, hvor deres én-EP-om-måneden-projekt tiltrak sig en del opmærksomhed. Nu er Bishop Allen så endelig klar med deres kun andet fuldlængdealbum ? og så alligevel ikke ? for størstedelen af “Bishop Allen & The Broken Strings” er baseret på sange fra sidste års EP-udgivelser. Faktisk er der kun tre helt nye numre, der har klaret cuttet, heriblandt den fine popsag Rain, som du kan downloade på denne side, hvor det er også er muligt at streame hele albummet i sin fulde længde.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS