Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Manchester legenden Tony Wilson er død, 57 år gammel. Manden bag pladeselskabet Factory Records og den legendariske natklub The Hacienda døde af et hjerteslag, ikke relateret til den kræft han var plaget af. Wilson stod bag bands som Joy Division, New Order og snart danmarks-aktuelle Happy Mondays, og var hovedperson i den glimrende pseudo-dokumentar 24 Hour Party People. Han besøgte også SPOT10 i 2004.
Factory Records var berømte for at alt ejerskabet lå hos kunstnerne selv, og Tony Wilson tjente derfor ikke en formue på, blandt andet at have udsendt New Orders Blue Monday, der er en af de bedst sælgende 12″ singler nogensinde. Men som Wilson selv sagde “Some make money, some make history”.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS