Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Bez

Bez – danseren fra Happy Mondays – mener, at Amy Winehouse og Pete Doherty er nogle letvægtere, fordi de ikke kan drikke og tage stoffer uden hele tiden at skulle rende i rehab. Om Pete Doherty siger Bez “Pete Doherty is talked about all the time but he’s a fucking lightweight. He spends more time in rehab that he does taking drugs for fucks sake.”

Han har ikke meget mere til overs for Amy Winehouse: “Winehouse is the same, she’s got a lot to prove. There are too many part-time rock ‘n’ rollers these days. They should get out more and have a good time”

Der er jo ingen der kan være uenige i, at Bez har erfaringen til at bakke sine udtalelser op, men når han samtidig konstarer “I’ve not spent a minute in rehab in 25 years and I’m all right.”, er det lidt sværere at give ham ret.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS