Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Et hurtigt kig i Århus Festuges annaler vil dokumentere, at den tidligere haf haft prominente besøg af bans som Rage Against the Machine, Tool, Green Day og mange flere. I år er vi dog, især med afskaffelsen af Univers scenen, blevet spist af med et program der får Skive Beach Party til at ligne Live Aid.

Kun et enkelt arrangement holder et nogenlunde niveau fra år til år, nemlig Present Århus, som byder på koncert med de gamle hardcore punkere Sick of it All. Den ovenstående video, Step Down fra pladen “Scratch the Surface”, er nok noget af det tætteste de nogensinde er kommet et regulært hit, men de får dog stadig masser af respekt i undergrunden.

Og så er videoen iøvrigt værd at se fordi den indeholder flere musikvideo clichéer, end der var medlemmer i Menudo: Rammenhistorien er om en gammel mand der starter med at hade SoiA, men selvfølgelig ender med at blive fan, og så er der oven i købet også indbyggede danseinstruktioner i bedste Achy Breaky Heart stil.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS