Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Editors

Birmingham-bandet Editors, hvis seneste album, “An End Has a Start”, udkom for lidt over en måned siden, er i øjeblikket i færd med en længerevarende tour, der også har bragt dem forbi et par radio- og internetshows.

Hos AOLs The Interface kan du høre dem fremføre Bones, Smokers Outside the Hospital Doors og The Racing Rats samt lytte til et lille interview, hvor de bl.a. taler om Paul McCartneys lidt for pågående interesse i bandet, da de mødte hinanden under optagelserne til Later with Jools Holland. “He came and hung out in our dressing room before and after. He wouldn’t leave us alone,” joker frontmand Tom Smith, men tilføjer samtidigt: “He was lovely. He was in the Beatles!”

Da Editors gæstede Radio 1 faldt snakken på tidligere frisurer, Glastonbury og deres amerikanske tour, men de finder også tid til at spille den kommende single An End Has a Start og Calvin Harris-nummeret Acceptable in the 80s.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS