Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Danske Superheroes udsendte i 1999 deres andet album “Igloo”, hvor de fem år før Brandon Flowers fandt eyelineren frem, besluttede sig for at igangsætte en 80′er revival. Den var der ikke ret mange andre, der var med på, så gruppen udsendte kun et album mere, og i 2006 var det officielt slut.

Men bandets hovedmand Thomas Troelsen har sideløbende været med i en lang række andre projekter, så det var ikke så overraskende, da han meddelte, at han ville fortsætte med at lave musik bare under navnet Private. De to øvrige tredjedele af trioen er Asger Tarpgaard og Tanja Simonsen, der også var med i Superheroes. Men baseret på førstesinglen My Secret Lover lyder dette i høj grad som Troelsens projekt.

80′er inspirationen er der fortsat, og selv med de indlagte raps, der er helt forfærdelige, er sangen fængende til det irriterende. Men det der primært får en til at vende tilbage til sangen, er lysten til at tjekke den påfaldende lighed den har med det gamle Rockwell-hit Somebody’s Watching Me.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS