Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Counting Crows

Den 6. november udkommer “Saturday Nights & Sunday Mornings”. Det er Counting Crows første nyudgivelse i næsten 5 år. Det bliver efter sigende et dobbeltalbum med en rockskive (Saturday Night) og en akustisk skive (Sunday Morning). Man kan allerede nu lytte til og downloade nummeret Cowboys fra skiven på MySpace.

Inden udgivelsen af “Saturday Nights & Sunday Mornings”, genudgiver Counting Crows deres første, og måske bedste, album “August Everything After” i en deluxe udgave den 18. september. Den nye version kommer blandt andet til at indeholde “previously unreleased demos plus the entire show from the August Tour in 1994 from Elyseé Montmartre in Paris, France.” Der er mere information om begge albums på Counting Crows officielle hjemmeside.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

StyleGuy: Er det stadig muligt at hente albummet her i 2013? Det...
StyleGuy: Jeg gad virkelig godt have set en koncert med dem. Man...
Billig-Mode.dk: Hvad laver Glen Campbell egentlig i dag? Det er...
Louis Bernhard: Jeg havde slet ikke fået med, at han var stoppet :O...
T-H: It’s here!
Peter: Jeg tror faktisk det går hen og bliver ret godt. Jeg har dog...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS