Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Counting Crows

Den 6. november udkommer “Saturday Nights & Sunday Mornings”. Det er Counting Crows første nyudgivelse i næsten 5 år. Det bliver efter sigende et dobbeltalbum med en rockskive (Saturday Night) og en akustisk skive (Sunday Morning). Man kan allerede nu lytte til og downloade nummeret Cowboys fra skiven på MySpace.

Inden udgivelsen af “Saturday Nights & Sunday Mornings”, genudgiver Counting Crows deres første, og måske bedste, album “August Everything After” i en deluxe udgave den 18. september. Den nye version kommer blandt andet til at indeholde “previously unreleased demos plus the entire show from the August Tour in 1994 from Elyseé Montmartre in Paris, France.” Der er mere information om begge albums på Counting Crows officielle hjemmeside.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS