Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Alannah Myles

Der er nogle kunstnere, hvor man bare ville ønske, at de kunne stoppe, mens legen var god. Men problemet med musikfans er jo, at man har sine darlings, hvilket betyder at man bliver ved med at købe plader med en gruppe længe efter, at alle andre er holdt op, og også i en periode efter man selv har opdaget, at gruppen rent musikalsk ikke længere har noget at byde på.

Men i de tilfælde kan man altid argumentere for goodwill points, fordi de trods alt kæmper for det i stedet for at smide håndklædet i ringen. Der hvor det bliver svært er, når et regulært one-hit-wonder pludselig springer tilbage ind i ringen længe efter gongen har lydt, og publikum har forladt hallen.

Et eksempel på dette kunne være Alannah Myles. Hun havde et kæmpehit verden over med sangen Black Velvet, der blandt andet gik nummer et i USA i 1989, og selvom albummet også var et hit, kunne hun knap forære de tre efterfølgende plader væk udenfor Canada.

Det sidste kom på et canadisk indie-label i 1997, og siden da har der været særdeles stille omkring sangerinden, der dog eftersigende skulle have deltaget i det svenske Melodi Grand Prix i 2005 blandt andet sammen Kee Marcello fra Europe og en af King Diamonds tidligere trommeslagere (det kunne jeg ikke selv have digtet med en million forsøg).

Men nu er hun tilbage med et nyt album og på hendes managements webside kan man læse følgende:

“After an eight year hiatus which she calls “peaceful” Alannah has re-emerged, energized, with a new album, and has chosen to call it Black Velvet in order to re-connect with her millions of fans. Black Velvet contains all brand new studio recordings along with Black Velvet 2007, a new recording with a contemporary arrangement of her classic hit”.

På websiden kan man høre hele det nye album inklusiv den opdaterede version af hendes store hit, og det er her man for alvor får lyst til at råbe usandsynligt meget vagt i gevær. For en ting er at man har noget nyt på hjerte og gerne vil ud med det til hele verden på en ny plade. Men at lave et usædvanligt tyndt opkog på en gammel single og bruge det som indgangsvinkel til en relancering af sine karriere virker som noget, der burde være forbeholdt folk som Dead Or Alive.

“Black Velvet” inklusiv åbningsnummeret Black Velvet 2007 udsendes i løbet af efteråret direkte til en tre-for-hundrede kasse hos din nærmeste pladepusher.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS