Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Stereophonics

Mit forhold til Stereophonics begrænser sig til en let fnisen, idet jeg altid associerer bandets navn med et citat (“He’s a young guy. He listens to the Stereophonics, he rides a scooter”) fra en glimrende engelsk komedieserie. Derudover kan jeg muligvis også synge med på halvdelen af omkvædet til Mr. Writer, og så er den vist ikke længere.

Nå, det skal nu ikke stoppe mig i at fortælle, at bandet snart er på trapperne med et nyt album. “Pull the Pin” rammer butikkerne d. 15. oktober, og ifølge Music-News vil en forløber i form a singlen It Means Nothing se dagens lys d. 1. oktober.

Forsanger Kelly Jones udtaler om sangen, der er inspireret af terroraktionerne i London d. 7/7 -2005: “It’s not a song about attacks; it’s more about the way we all realize how important our loved ones are at times like these. It’s easy to take each other for granted. We get caught up in the material world or work and forget that it all means nothing without the people you love in your life if they weren’t to come home that day.”

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...
14/10-2020:
Hello world
15/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world
14/10-2020:
Hello world

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS