Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Keith Richards

Ifølge en artikel i “the Journal of Epidemial Community Health”, som vi jo læser religiøst her på siden, lever rockmusikere generelt kortere liv end almindelige mennesker. Det fremgår, ifølge Reuters, af artiklen at: “In the music industry, factors such as stress, changes from popularity to obscurity, and exposure to environments where alcohol and drugs are easily available, can all contribute to substance use as well as other self-destructive behaviors.

Det er næppe nogen nyhed at musikere har lettere adgang til stoffer end os andre. Dog virker det for undertegnede, som en ret tynd baggrund at konkludere alt for meget ud af, når folkene bag artiklen siger at de selv har valgt de 1064 “test-subjects”, hvoraf præcis 100 er døde tidligt.

Den gode nyhed er dog, at der også er en direkte forbindelse mellem reunion tours, og dødsfald blandt ældre musikere, så det kan måske lære folk at stoppe mens de er på toppen. I’m looking at you Van Halen!

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS