Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Pete Doherty

Egentlig er sagaen om Pete Doherty rystende uinteressant på mange måder, og selv om han ganske givet er en værre laban, så er store dele sandsynligvis også fabrikationer fra den engelske presse.

Når det er sagt, så er historien om at hans kat er på crack, simpelthen for sjov til ikke at nævne. The Sun har fået fat i et billede, som angiveligt skal være Pete der fodrer sin kat, Dinger, med crack fra en hjemmelavet pibe.

Det skulle eftersigende have haft den virkning at katten lider af humørsvingninger, og tror den kan flyve, udtaler en “kilde”, som åbenbart er professionel kattevisker. Sådan en historie MÅ jo være sand, for den slags er der ingen mennesker der har fantasi til at finde på.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS