Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Inden for den sidste uges tid, har der her på siden været spydige ord om folk som Alannah Myles og Van Halen, som begge har forsøgt at relancere deres falmede karrierer. Heldigvis kan man stadig fra tid til anden blive gedigent positivt overrasket, når bands bliver gendannet.

Et eksempel på dette er Crowded House, som efter trommeslageren Paul Hesters død blev gendannet denne sommer. Den nye single, She Called Up, beviser at bandet stadig besider tæft for at skrive en ørehængende popmelodi. Og så skader det jo ikke at have en charmerende musikvideo, som i stil minder lidt om REMs Imitation of Life.

En glimrende positiv overraskelse at slutte ugen med.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS