Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


Når den allerede har været nævnt en gang i denne uge, er den selvfølgelig svær at komme udenom.

Rockwell var en heldig fyr. Hans far hed Berry Gordy. Berry Gordy ejede pladeselskabet Motown. I 1984 – i tiden før American Idol og Pop Stars – fandt Rockwell ud af, at nu ville han være popstjerne. Farmand greb knoglen og ringede til Michael Jackson, så han kunne synge omkvædet på sønnikes første single.

I dag er det ikke sikkert, at Michael Jackson på omkvæd ville betyde det helt store, men i 1984 var det en garanti for et hit.

Rockwell var på rette spor til at blive den helt store popstjerne. Desværre var Michael Jackson ikke med på andre af hans numre, og han kom aldrig igen i nærheden af et hit. Someody’s Watching Me er ugens retro video.

 

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS