Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Graham Coxon

Blur bassisten Alex James har fortalt NME at Graham Coxon er tilbage i stalden efter at han forlod bandet i 2002. Bandet samles for at arbejde på et nyt album, opfølgeren til “Think Tank” fra 2003, som sjovt nok også var sidste gang Coxon optrådte hos Blur, dengang spillede Coxon kun guitar på et nummer, Battery in Your Leg, som var albummets sidste.

James udtaler at bandet højst sandsynligt vil finde sammen igen i løbet af oktober måned, for at begynde arbejdet. Desuden svarer James på spørgsmålet om den nye plades lyd, at han selv og Coxon har talt en del om mandoliner.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS