Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder


I forbindelse med udgivelsen af “Nights Falls Over Kortedala” var Jens Lekman i studiet på det svenske TV program Studio Virtanen. Værten, Fredrik Virtanen og gæsten, den svenske forfatter Jan Guillou, ser ikke ud til at være videre imponerede. Her på Frekvens kan vi nu godt lide Jens Lekman, og vi glæder os til at stifte bedre bekendtskab med hans nye skive.

Jens Lekmans forrige skive “Oh You’re So Silent, Jens” kørte i heavy rotation på CD afspilleren hos os, da den kom ud for et par år siden. Når Lekman er bedst, får man stærke påmindelser om The Magnetic Fields, og det er jo ikke skidt for en ung mand fra Angered ved Göteborg.

(via Stereogum)

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...
Find out more: Hi Dear, are you actually visiting this site on a...
vex: Simply desire to say your article is as surprising. The...
google snake: Hey very nice blog!
wormax io: Wow, awesome blog layout! How long have you been...

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS