Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Hot Hot Heat

De udgav begge albums i denne uge, men ellers er der ikke mange ligheder mellem canadiske Hot Hot Heat og det storskrydende muskelbundt 50 Cent. Det afholder dog ikke Hot Hot Heats frontmand Steve Bays fra at forsøge at kile sig ind i striden mellem Kanye West og 50 Cent. Bays udtaler lettere sarkastisk til Spinner.com, at han anerkender, at hans band nok ikke vil sælge så mange albums som de to. Endvidere indrømmer han, at han glæder sig til, at 50 Cent holder sit løfte og opgiver musikbranchen næste år, hvor skiven “Before I Self Destruct” ifølge Fiddy selv gerne skulle afslutte en kort karriere.

“I think it would be awesome if he quit the music industry,” udtaler Bays, men forudser samtidigt, at “maybe that’s just in the U.S. Maybe in the U.K. he’d [change his name to] 50P or 20P in Da Pub.”

Det er aldrig til at vide, hvor man har de humørsyge amerikanske rappere, men han har i hvert fald ret i én ting, og det er, at Hot Hot Heat med garanti ikke kan matche hverken Wests eller 50s salgstal.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
hold da kæft
July 31, 2008 kl. 16:05

Fuck nogle røvhuller .. Så stepper de der fucking hippier frem og tror de kan en skid. og det er måske ikke hans sidste album

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS