Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

In Your Faith

1 2 3 4: “In Your Faith”
Det københavnske band med det Google-fjendtlige navn pladedebuterer i denne uge på Nikolaj Nørlunds Auditorium, hvis hjemmeside på trods af tilsagn om det modsatte stadigvæk tilbyder et gratis stream af hele albummet. Skulle linket blive fjernet i løbet af dagen, så er der stadigvæk lidt guf at hente på 1 2 3 4s MySpace.

50 Cent: “Curtis”
Om Fiddys tredje album har noget at tilbyde udover lange tirader om tøjter, penge og bling bling har jeg ikke i sinde at finde ud af.

Animal Collective: “Strawberry Jam”
Mmm…strawberry jam. De eksperimenterende New Yorkere er på banen med en ny skive, og den modtager begejstrede anmeldelser overalt.

Hot Hot Heat: “Happiness Ltd.”
Det er ikke meget opmærksomhed Hot Hot Heat har fået i Danmark udover et mindre Barometer-hit med Bandages i 2003. Nu er de så tilbage med deres femte album, der er produceret af Butch Walker, der mest er kendt for sit arbejde med Fall Out Boy og en hel del andre teen-favoritter. Og Pete Yorn. Stream “Happiness Ltd.” på Hot Hot Heats MySpace.

Juncker: “p.t.”
Først stod den på sange fra og om barndommen på “Snork City”, siden hen kom ungdommen under lup på “Det Sorthvide Hotel”, og nu er det så voksenlivets tur. Mon der engang kommer et album om alderdommen? Sikkert ikke, for så ville “trilogi-gimmicken” ryge sig en tur, og så er det slut med optrædener på Go’ Morgen Danmark, skulle vi hilse og sige.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Søren
September 12, 2007 kl. 19:43

Jeg har lige lyttet til Animal Collective. Det fatter jeg ikke en lyd af.

Anders
September 13, 2007 kl. 8:07

Det er også noget bras.

Kristian
September 13, 2007 kl. 10:38

Hot Hot Heat pladen er tilgengæld udemærket.

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS