Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

ryan-adams.jpg

Der har været usædvanligt stille omkring den ellers så produktive Ryan Adams i et stykke tid. Vi er allerede et godt stykke inde i året og han har kun udsendt et enkelt album. Men det lader det til, at der nu bliver gjort noget ved det. Paste Magazine fortæller, at Adams sender en ny ep på gaden den 23. oktober. EP’en indeholder 2 nye sange samt en række genindspilninger af gamle numre – derudover skulle den også indeholde en coverversion af Alice in Chains’ Down in a Hole.

Samtidig melder Adams’ pladeselskab sig på banen med et box-set, der indeholder ikke færre end 5 ikke tidligere udgivne albums fra Adams’ hånd.

Ryan Adams giver koncert den 22. november i Falconer Salen, og der er stadig billetter at få via billetlugen.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS