Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Tori Amos

Britney Spears’ comebackoptræden ved dette års MTV Video Music Awards var en noget pinlig oplevelse, og bægeret flød da fuldstændig over, da Britney senere på aftenen valgte at gentage sit patenterede stå-ud-af-bilen-uden-trusser-på-stunt.

Alt dette fik under en koncert i Melbourne Tori Amos til at kaste sig ud i en smuk og improviseret musikalsk ode til den uheldige popstjerne. Hør den hos Spinner.com.

På trods af den ringe lyd står det imponerende klart, at Tori fuldstændig spontant formår at overtrumfe alt, hvad der nogensinde er kommet ud af Britney Spears…med undtagelse af Toxic som rent faktisk er et fint nummer.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS