Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Ugens Koncerter

Onsdag 19. september
Det er ikke andet end nogle måneder siden at Life of Agony gæstede landet sidst, allerede på onsdag vender frontmand Keith Caputo tilbage med den første af to koncerter i Danmark. Det foregår på Voxhall.
Hvis man er til noget knapt så hårdtslående, kan man komme forbi Musikcafeen og bl.a. se det evige backing band Boat Man Love spille – det foregår til Sangskrivning i Rødt, Hvidt og Blåt, som byder på artister fra Norge, Færøerne og Danmark.

Torsdag 20. september
Jens Unmack starter en større tour som løber frem til den 13. oktober -hvis man vil være med fra start skal man tage til Vanløse den 20. Til gengæld kan man ikke få lov at se Jens Unmack i denne omgang hvis man bor i Aalborg – rygterne vil vide at man i Aalborg ikke mener man kan holde til 2 Unmack koncerter på et år!?! – tro mig, jeg har boet i byen i 20 år, for mange Unmack koncerter er IKKE Aalborgs største problem.

Samme dag tager The Blue Van på tur rundt i det danske, men hvor Jens Unmack dækker landet ret godt, er The Blue Van mest at finde i det som Allan Olsen vist kalder randområder.

Fredag 21. september
I dag kan Keith Caputo findes på Loppen.

Thomas Troelsen spiller DJ set på studenterhuset i Århus.

Søndag 23. september
De engelske dance giganter i Faithless kommer forbi Store Vega og leverer deres mange bidrag til 90ernes klub scene – der er stadig få billetter at få.

Næste Uge
Hold bl.a. øje med Under Byen som afslutter deres tour, Jens Unmack er stadig på vejene og så kommer Tunng, hvis seneste udspil vi anbefaler her på Frekvens, en tur forbi vores breddegrader.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS