Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Hatesphere

Hatesphere har haft ualmindelig svært ved at holde på bandmedlemmerne det sidste stykke tid. Over sommeren er den ene efter den anden stået af metaltoget, og nu er tiden så kommet for forsanger Jacob Bredahl.

“Personal issues” lyder bandets officielle forklaring på bruddet, men de understreger samtidigt, at dette ikke skal tolkes som enden på Hatesphere. En ny forsanger skal findes hurtigt, og auditions er således allerede i fuld gang.

Bandets kommende Europaturné er naturligvis aflyst. Imens kan fans bare vente i spænding på at se, hvilken konstellation bandet vil genopstå i, når de er færdige med at slikke sårene.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS