Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Radiohead albums endelig til download

Indtil nu har Radioheads plader ikke været tilgængelige i onlinebutikker som iTunes Store (der kun har fem Radiohead sange liggende, fra soundtracks og opsamlinger), hvilket er en kende sært, når man ser på hvor meget der efterhånden sælges online og digitalt. Nu har bandet og deres pladeselskab EMI endelig indgået en aftale med tjeneste 7Digital om at sælge hele Radioheads bagkatalog online. Men det ville ikke være Thom York & co, hvis ikke de lige skulle have lidt særbhandling. Det er derfor ikke muligt at downloade enkeltnumre, men kun hele albums. Synd for de teenagepiger der kun vil høre Creep, og synd for os andre, der ellers ville kunne spare 8 kroner ved ikke at downloade Fitter Happier fra “OK Computer”.

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Peter
September 18, 2007 kl. 17:19

Er det ikke noget med at hvis Thom Yorke tog 1% af sin “cuntiness” og gjorde den til produktivitet så ville de få Ryan Adams til at ligne verdens dovneste mand.
Da Apple endnu ikke havde gået sin sejrsgang over hele verden hsuker jeg tydeligt at Thom Yorke gerne sportede et kæmpe logo på sin guitar under Glastonbury – nu er de så nogle corporate bastards som fælder regnskoven og spiser læssevis af tun eller hvad?

Aktivitet

alfaiztech.com: Its not my first time to visit this site, i am...
solitaire: Hi to all, it’s actually a fastidious for me to...
20 cy Dumpster: Hey there, You’ve done a fantastic job....
impossible quiz: Thank you, I’ve just been looking for info...
Canfield Solitaire: It’s in point of fact a nice and useful...
bonk io: wonderful issues altogether, you simply gained a new...

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/frekvens.dk/wp-content/themes/frekvens/sidebar.php on line 19

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS