Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Arctic Monkeys varmer op for Queens of The Stone Age

Både Arctic Monkeys og Queens of the Stone Age var Roskildeaktuelle i år, og leverede shows som de tilstedeværende Frekvensfolk var godt tilfredse med. Om det så er i den silende regn på Roskilde de har lært hinanden at kende, skal være usagt men nu spiller de sammen. Ifølge NME varmede Alex Turner & co nemlig op for Josh Hommes bande, da de spillede i Houston i forgårs. Turner udtalte at det ville være en ære at spille sammen med QotSA igen, og Homme mente at Arctic Monkeys var så gode, at han helt glemte at drikke, hvilket må være ikke så lidt af et skulderklap. Hvis Alex Turner mener det seriøst, kan Arctic Monkeys jo bare springe på QotSA-vognen til november og december, hvor Queens of the Stone Age spiller en lang række koncerter i England. Mon ikke også den line-up ville glæde en englænder eller to?

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS