Forside Det bedste Anmeldelser Favoritter Støj på frekvensen Skribenter

Nyheder

Morrissey til Beckham kamp – holder med modstanderne

Morrissey var tilstede på stadion, da L.A. Galaxy for nylig tabte 3-0 til Chivas USA. Han holdt til sammen med Chivas fansene, og kunne derfor forlade stadion i stor tilfredshed efter sejren. Chivas USA (man er nødt til at elske navnet), er et hold med primært latino supporters, og det bringer os til den mere interessante historie bag Morrisseys begejstring for holdet.

Morrissey er kæmpestor blandt Los Angeles’ latino befolkning. O.C. Weekly havde en historie om det for 5 år siden, og den gensidige beundring er åbenbart ikke blevet mindre med tiden (og props til the O.C. selvfølgelig).

 

Skriv din mening
  

Kommentarer
 
Kristian
September 20, 2007 kl. 8:48

“Moz Angeles” – fantastisk. Kan også huske at jeg læste en artikel om hans turnéer i Mexico, hvor folk bare gik amok, og det var imens han ingen pladekontrakt havde.

Aktivitet

Støj

Links

Arkiv

Det med småt

RSS